Filosofie

 

Henriëtte Faroche  baseert haar filosofie op 3 pijlers:

 

Wetenschap
Als je naar onze vrolijke flessen kijkt, zou je nooit zeggen hoeveel werk achter onze producten schuilgaat. Het maken van onze formuleringen houdt een serieuze, zeer geavanceerde wetenschap in.

We werken altijd met twee richtlijnen:

  • Om de actieve ingrediënten en eigenschappen van onze natuurlijke stoffen te versterken met de nieuwste wetenschappelijke technologieën;
  • Wij geloven dat niet alle chemische ingrediënten goed zijn voor onze huid. We gebruiken alleen veilige en beproefde ingrediënten, die onze huid eigenlijk nodig heeft.

Natuur
Nederland is 's werelds nummer één in het produceren en exporteren van planten. We besteden zorg en aandacht aan het ontdekken van nieuwe natuurlijke ingrediënten met verbazingwekkende eigenschappen en zoeken naar manieren om er het beste uit te halen voor in onze formules.

In een wereld vol overmatige chemicaliën, zijn we geïnspireerd door de mogelijkheid te bieden om van onze huidverzorgingsproducten te genieten op basis van natuurlijke, supereffectieve ingrediënten. Natuurlijke oliën, plantenextracten, kruiden en vitamines - wij zorgen ervoor dat ze allemaal werken voor de schoonheid en gezondheid van uw huid.

Geest
In een tijd van constante druk en gebrek aan tijd is het nu belangrijker dan ooit om te ontstressen en te ontspannen. Onze fluweelzachte formuleringen, subtiele delicate geuren en jeugdige, heldere, vrolijke ontwerpen - alles is erop gericht om jou als klant te laten genieten van je huidverzorging. Of het nu gaat om een salonbehandeling of jouw eigen momentje in de ochtend en avond voor jezelf en je huid.

Webshop

Webshop

Henriëtte Faroche producten en behandelingen

Wil je graag weten hoe je jouw favoriete Henriëtte Faroche producten in huis kunt halen? Of wilt u weten bij welke salon u een afspraak kunt maken voor een van de vele behandelingen?

Zoek dan met de Salon Locator een Henriëtte Faroche Beautician bij jou in de buurt.  Hij of zij kan je uitgebreid advies geven over de verschillende product series en welke producten het beste geschikt zijn.

 

Bestellen op de webshop voor salons

Henriëtte Faroche is een merk van Dancohr Corporation B.V.. Op de webshop van Dancohr kun je eenvoudig alle producten kopen en laten bezorgen. Als je met Henriëtte Faroche start ben je gelijk een Henriëtte Faroche Beautician. Daarmee krijg je gelijk een persoonlijke inlog voor de webshop. Hiermee heb je toegang tot je eigen account en winkelwagen en kun je eenvoudig je voorraden aanvullen.

Wat vind je er nog meer:

  • Acties; de twee maandelijkse acties en acties voor speciale gelegenheden.
  • Brochures; de Henriëtte Faroche consumentenbrochure.
  • Prijslijsten; voor zowel inkoop als de advies verkoopprijs.
  • Downloads; van brochures en marketing materiaal.
  • Evenementen; overzicht van activiteiten van Dancohr en haar merken.
  • Producttrainingen; speciaal voor Henriëtte Faroche Beauticians.
  • Trainingsmanual; als naslagwerk van alle producten en behandelingen voor Henriëtte Faroche Beauticians.
  • Dancoins spaarprogramma; uitleg over hoe het werkt.

 

Alle producten van Henriëtte Faroche vind je overzichtelijk op de webshop met de bijbehorende informatie als gebruik en ingrediënten.

Wilt je nog meer product informatie dan vind je deze terug in jouw Henriëtte Faroche Trainingsmanual.

 

Werk jij nog niet met Henriëtte Faroche in jouw salon? Maak dan kennis en vraag een proefpakket aan.