Uitproberen

Henriëtte Faroche uitproberen als consument

Ben je consument en wil je graag kennis maken met de producten van Henriëtte Faroche?

Via de Salon Locator vindt je snel en eenvoudig een salon bij jou in de buurt die werkt met onze producten.

Jouw Henriëtte Faroche Beautician kan je alles vertellen over de product series en behandelingen die voor jouw huid het beste geschikt zijn. Na een huidanalyse kan de Henriëtte Faroche Beautician je voorzien van verschillende proefjes en miniaturen. Tevens de Henriëtte Faroche consumenten brochure met alle informatie over de producten.

 

Proefpakket

Proefpakket aanvragen voor salons

 

De kracht van de natuur

Aan het succes van Henriëtte Faroche ligt voornamelijk ten grondslag dat je met het assortiment zeer persoonlijke, op jouw klant afgestemde behandelingen en producten kunt aanbieden.

De behandelingen van Henriëtte Faroche bieden goede doorgroeimogelijkheden in intensiteit. Wanneer jouw klant de eerste keer in de salon komt begin je natuurlijk met een basisbehandeling. Het is uiteraard heel belangrijk voor zowel de schoonheidsspecialiste als ook voor de klant om te weten hoe de huid reageert op de producten. Als de gewenste basis is gelegd kun je afwisselen met de geoptimaliseerde en gespecialiseerde behandelingen.

Alle behandelingen en producten hebben één ding met elkaar gemeen: de kracht van de natuur.

 

Wat maakt Henriëtte Faroche uniek?

  • Met het ruime aanbod van Henriëtte Faroche behandelingen en producten kun je zeer persoonlijk afgestemde behandelingen aanbieden. Diversiteit en variatie in behandelingen en producten voor zowel salon- als ook thuisgebruik zijn kenmerkend voor Henriëtte Faroche.
  • Een handige consumenten brochure met uitleg over de product series.
  • Een flyer met een persoonlijk behandeladvies
  • Ieder jaar worden productinnovaties opgenomen in het bestaande assortiment. Hierdoor wordt een bezoek aan de salon altijd een beleving!
  • Henriëtte Faroche biedt professionele producten met uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.
  • Henriëtte Faroche is uitsluitend verkrijgbaar in schoonheidssalons.

 

Proefpakket aanvragen

Heb je als schoonheidsspecialist(e) interesse om met het merk Henriëtte Faroche in jouw schoonheidssalon te starten en wil je graag meer informatie? Vraag dan een gratis proefpakket aan!

Dit doe je eenvoudig door het aanvraagformulier in te vullen en te versturen. Naar aanleiding van jouw aanvraag nemen wij contact met je op voor het versturen van het proefpakket en het beantwoorden van eventuele vragen. Indien gewenst kunnen we een vrijblijvende afspraak met een Area Sales Coach inplannen, die bij je langskomt voor extra toelichting.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens:

Telefoon: 0495 - 434 600

Email: sales@dancohr.com

 

Of laat u inspireren in onze showroom:

Adres: Marconilaan 8, 6003 DD Weert (NL)

Onze showroom is geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur. U dient hiervoor een afspraak te maken bij onze sales afdeling.

Proefpakket aanvraag formulier salons