De behandelingen van Henriëtte Faroche kunnen geheel afgestemd worden op uw huidtype. Belangrijk is dat de huid stap voor stap in een perfecte conditie word gebracht, dit kunt u eenvoudig doen door het behandelplan van Henriëtte Faroche te volgen bij uw Henriëtte Faroche Beautician.

Henriëtte Faroche beschikt over een diversiteit aan behandelingen die naar de behoefte van de huid kan worden afgestemd. Daardoor heeft uw schoonheidsspecialist een onbeperkte keuze aan behandelingen.

Voor het beste resultaat adviseren wij u de bijbehorende producten thuis te gaan gebruiken waardoor u een nog beter en langduriger resultaat heeft van uw behandelingen.

De behandelingen van Henriëtte Faroche zijn in te delen in 3 niveaus, namelijk:

  • Hydrasence gelaatsbehandeling
  • Matifiante gelaatsbehandeling
  • Sensilence gelaatsbehandeling
  • Collastine gelaatsbehandeling
  • Brilliant gelaatsbehandeling
  • Farorisan gelaatsbehandeling
  • Active Age anti-rides gelaatsbehandelingen
  • FaroTherm gelaatsbehandeling
  • Vitamine C gelaatsbehandelingen
  • Protection & anti-ageing gelaatsbehandeling

1 Basisbehandelingen

Hydrasence basisbehandeling

Deze behandeling voor de droge tot zeer droge huid hydrateert en verzorgt de huid. Waardoor celstofwisseling wordt bevorderd en hersteld. Door verbetering van de celstructuur wordt overmatig vochtverlies voorkomen. De verzachtende en beschermende producten waarmee in deze behandeling wordt gewerkt houdt de huid in optimale conditie.

Matifiante basisbehandeling

De behandeling van de onzuivere/vette huid zorgt voor een dieptereiniging om de huid ontvankelijk te maken voor de verdere regenererende en verzachtende behandeling. Onreinheden en overtollige talgafscheiding worden verwijderd. Verzacht en hydrateert de huid.

Sensilence gelaatsbehandeling

De behandeling voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid. Zorgt voor een beschermende werking tegen externe invloeden. Het bevordert het herstel van de huid en heeft een vochtregulerende werking. Bovendien wordt de huid verzacht waardoor rode vlekken wegtrekken en minder snel ontstaan.

2 Geoptimaliseerde behandelingen

Collastine gelaatsbehandeling

Deze behandeling voor de rijpere huid heeft een opbouwende werking, waarbij gezorgd wordt dat het collageen de huid weer soepel en veerkrachtig maakt. Bij vroegtijdige behandeling kan het vormen van rimpels aanzienlijk vertraagd worden en bestaande rimpels worden verzacht. Het gelaat krijgt weer spanning en de teint wordt stralend.

Actieve ingrediënt: Solube collagen. Verstevigd en herstructureerd de elastine vezels.

Brilliant gelaatsbehandeling

Deze behandeling met de vitamine E producten is speciaal voor de huid die om een intensievere verzorging vraagt. Deze voedende en beschermende behandeling zorgt ervoor dat de huid weer soepel, stevig en elastisch wordt. De microcirculatie wordt verbeterd wat bijdraagt aan een stralende teint. Deze behandeling wordt vaak toegepast bij een huid met teleangiëctasieën.

Actieve ingrediënt: Tocopherol acetate (vitamine E): werkt vet- en vochtregulerend. Het bestrijdt de invloed van de schadelijke gevolgen van de vrije radicalen.

Farorisan fruitzuren gelaatsbehandeling

Fruitzuren stimuleren de celvernieuwing. Vertoont jouw huid hier en daar wat (onderhuidse) verstoppingen of heeft je huid een vale uitstraling, dan is een fruitzuren behandeling ideaal. Vooral na een winterperiode of wanneer je met hormoonproblemen te maken hebt is dit een doeltreffende behandeling. Zeker wanneer je de behandeling thuis ondersteunt met de Farorisan 24-uurs crème.

Actieve ingrediënt: mix van fruitzuren; Citrus limonum (citroenzuur), Ananas sativus (ananaszuur), Passiflora quadrangularis (passiebloemextract), Vitis Vinefera (druivenextract).

Fruitzuren bevorderen het afstoten van dode huidcellen en laten daardoor jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Poriën worden intensief gereinigd en tevens wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd.

 

3 Gespecialiseerde behandelingen

Active Age anti-rides gelaatsbehandeling

Active Age anti-rides gelaatsbehandeling

Huideigen stoffen kunnen dieper in de verschillende huidlagen doordringen. In deze anti-verouderings behandeling wordt gewerkt met producten die ceramides bevatten. Deze ceramides zijn huideigen stoffen, welke van binnenuit de collageenvorming in de huid stimuleren. Collageen zorgt voor de versteviging van de huid. De behandeling is uitermate geschikt voor een rijpere, verslapte huid.

 

Active Age anti-rides gelaatsbehandeling met het kaviaar vliesmasker

Een behandeling specifiek voor de vochtarme huid. In deze behandeling wordt gewerkt met een vliesmasker. Dit vliesmasker heeft sterk hydraterende eigenschappen en bestaat uit pure werkstoffen, namelijk collageen en kaviaar extract. De collageen en kaviaar in dit masker zorgen tevens voor een intensieve huidversteviging. Deze behandeling is ook ideaal toe te passen bij een vette/onzuivere huid.

Actieve ingrediënt: ceramides.

Dit zorgt ervoor dat de huideigen draagstof de ruimten tussen de cellen in de hoornlaag opvult. Ze houden het vochtgehalte op peil en zorgen voor een egaal huidreliëf. Ceramides dringen door tot in de lederhuid waar de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt. Hierdoor worden rimpels verminderd en wordt verslapping tegengegaan.

 

FaroTherm modellage gelaatsbehandeling

Het FaroTherm Modellage masker is een heel bijzonder masker dat uitermate geschikt is om de vochtbalans van de huid weer te herstellen. Door de warmte die ontstaat worden de actieve ingrediënten uit de producten die onder het masker werden aangebracht, optimaal door de huid opgenomen. Voor alle huidtypen, uitgezonderd hele dunne huiden en huiden met teleangiëctasieën, actieve acne en rosacea. Stimuleert de doorbloeding.

In deze behandeling wordt gewerkt met het FaroTherm modellerend gipsmasker. Door de afsluitende en verwarmende eigenschappen (maximaal 45˚C) zorgt dit gipsmasker voor een diepere opname van de werkstoffen die eronder worden aangebracht. Door de juiste opbrengmethode werkt dit masker tevens modellerend voor de huid.

Informeer bij je Henriëtte Faroche Beautician voor de contra-indicaties.

 

Vitamine C gelaatsbehandelingen

Vitamine C gelaatsbehandeling

De Vitamine C behandeling heeft een intensief verzorgende en hydraterende werking op de huid. Vitamine C stimuleert de cel vernieuwing in de huid. Verder werkt vitamine C nog meer dan vitamine E als beschermer tegen vrije radicalen.

Vitamine C lift-off gelaatsbehandeling

Dermatologen zijn het er al jaren over eens dat water het meest belangrijke component van de huid is. Water zorgt ervoor dat de huid haar jeugdige uitstraling behoudt. In de Spa Vitamine C lift-off behandeling wordt gewerkt met een masker dat de huid compleet hydrateert. Het masker wordt binnen een paar minuten een fijn rubber laagje welke de huid op gaat spannen. Hierdoor werkt deze behandeling zeer liftend en verzachtend.

Actieve ingrediënt: Sodium ascorbyl phospohate (vitamine C).

Meest stabiele vorm van vitamine C die pas zijn werking zal doen op het moment dat het wordt opgenomen door de huid. Vitamine C helpt collageenvorming te stimuleren en zorgt verder voor een vitaliserende werking.

 

Protection & anti-ageing gelaatsbehandeling

Dit masker is specifiek bedoeld voor de rijpere huid. Naarmate men ouder wordt verslapt de huid, waardoor er rimpels ontstaan. Het huidreliëf en de poriën worden grover. Door vochttekort in de opperhuid vertoont de huid craquelé.

De rijke ingrediënten met cranberry, aardbei, framboos en zwarte bessen dienen als multivitaminen voor de huid. Het rode fruit heeft een hoge dosis aan antioxidanten, die de huid beschermen tegen vrije radicalen en huidveroudering doen uitstellen.