Ref. 11280 Vitamine C eyecream

Oogverzorging

Henriëtte Faroche heeft verschillende producten ontwikkeld die speciaal geformuleerd zijn voor de tere huid rondom de ogen. De oogverzorging van Henriëtte Faroche zijn allemaal geschikt voor alle huidtypes. Het verschil zit hem in de ingrediënten voor verschillende problemen. Of het nu wallen zijn, donkere kringen of huidveroudering. De oogverzorging van Henriëtte Faroche bied uitkomst.

 

Oogverzorging

  • Intense Anti-Puffiness eye gel – All skin types
  • Intense Anti-Puffiness eye gel roller – All skin types
  • Vitamine C Anti-tiredness cream – For eyes
  • Caviar Derma Concept Lifting eye cream – All skin types

De Anti-Puffines ooggel reduceert tekenen van vermoeidheid, helpt bij vochtwallen (oedeem) en zorgt voor een frisse blik! Ze is verkrijgbaar in een pompje en een handig roller voor mee te nemen.

De Vitamine C oogcrème helpt droogterimpeltjes en kraaienpootjes rondom de ogen te verminderen en de huidstructuur te verbeteren. Bovendien helpt vitamine C de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals zon, luchtvervuiling en roken.

De Caviar Derma Concept Lifting eye cream is een luxe oogcrème en de perfecte aanvulling binnen de Caviar Derma Concept serie. Deze oogcrème stimuleert de bloedcirculatie en heeft een liftend effect rondom de ogen. De huid wordt egaler en rimpeltjes vervagen.

Je kunt de ooggel of crème ’s morgens en ’s avonds gebruiken op een goed gereinigde huid. Aanbrengen onder je ogen en zachtjes met de vingertoppen in je huid kloppen. De ooggel en crème zijn beide een aanvulling bij iedere 24-uurs crème en geschikt voor alle huidtypes.