Ref. 11730 Soleil Intensif Aftersun

Lichaam

Met de Corporelle body crème en Soleil intensif serie heeft Henriëtte Faroche enkele producten voor het lichaam.

  • Corporelle Body cream
  • Soleil intensief SPF 20
  • Soleil intensief Aftersun – Hydrating milk
  • Soleil intensif SPF 30 – Invisible spray
  • Soleil intensief SPF 50+ - Very high protection
  • Caresse des Mains Hand cream

 

Corporelle

De Corporelle is een hydraterende body crème op basis van panthenol. De pentavitin in deze body crème gaat overmatig vochtverlies tegen en bevordert en herstelt de stofwisseling van de huid. Een heerlijke body crème om de huid in optimale conditie te houden.

 

Soleil intensief

De Soleil intensief serie is voor het verantwoord zonnen. Er is keuze tussen een crème of spray met verschillende factor. Tevens is er voor na het zonnen de aftersun milk met Aloë Vera. Aloë Vera staat bekend om zijn verzachtende en hydraterende eigenschappen. Aanbrengen op gezicht en lichaam na het zonnen.

De SPF 20 en 50+ zijn niet alleen geschikt voor het lichaam maar zijn ook een hele goede gezichtscrème. De crème heeft naast de hoge bescherming tegen UV-A en UV-B een hydraterende en verzorgende werking.

 

Caresse des mains

Voor de verzorging van de handen is er de Caresse des mains handcrème. Een verzachtende en hydraterende handcrème voor de dagelijkse verzorging van je handen en nagels. Vormt een onzichtbaar, niet vet filmpje op de huid. De handen vanaf de polsen tot aan de vingertoppen licht in masseren. Op elk moment van de dag te gebruiken.