Ref. 11555 Intense Vitamin repair ampoules

Ampullen & Serums

De ultieme aanvulling op je beautyritueel zijn toch wel de ampullen en serums met actieve werkstoffen.

Gebruik ze puur of in combinatie met een masker of crème.

De ampullen en serums van Henriëtte Faroche bevatten ingrediënten die ook in haar crèmes zitten, maar dan op een veel geconcentreerdere basis. Ze zijn kleiner verpakt dan een crème omdat je slechts enkele druppels van het product nodig hebt voor je huid. Daarnaast bevat een serum vaak meer actieve bestanddelen, om specifieke huidproblemen aan te pakken. De ampullen en serums van Henriëtte Faroche dienen ter aanvulling op je dagelijkse gezichtsverzorging.

 

Ampullen

  • Intense Lifting gelée royal ampullen
  • Intense Vitamin repair complex ampullen
  • Intense Multi hydrovital ampullen
  • Intense Jojoba & Vitamine E Vitalizer ampullen

Je kunt een ampul gebruiken als je vindt dat je huid wat extra’s nodig heeft. Gebruik hem desgewenst onder een masker voor een superboost.

Een ampul kun je eenvoudig openbreken met een tissue. Na je reiniging de gehele inhoud van het ampul over je gezicht, hals en decolleté verdelen en zachtjes in masseren. Daar overheen kun je een masker naar keuze aanbrengen. Het masker haal je weer af met een lauwwarm kompres (gezichtshanddoekje) of spoel schoon met lauwwarm water. Als je alleen een ampul gebruikt hoef je deze niet af te halen. Sluit je beautyritueel af met een 24-uur crème naar keuze.

 

Serums

  • Hyposence Calming serum - Sensitive skin
  • Caviar Derma Concept Lifting serum

Een serum kun je vaker gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een kuur van een week.
Een serum breng je na de reiniging ’s ochtends en/of ’s avonds aan op de huid, daarna afsluiten met de bijbehorende 24-uur crème.

Samen met je Henriëtte Faroche Beautician kun je bespreken welk ampul of serum voor jouw huid het beste geschikt is.