Hydrasence

De Hydrasence serie is specifiek geschikt voor de droge tot zeer droge huid. Dit huidtype heeft fijne, nauwelijks zichtbare poriën en vertoont snel een trekkerig gevoel. Daardoor ontbreekt de elasticiteit in de huid en reageert zij direct op vrije radicalen waaraan wij dagelijks blootgesteld worden. De dunne hoornlaag is niet in staat water vast te houden, waardoor ze steeds dehydrateert. De huid ziet er mat, soms zelfs schilferig uit en bij het aanbrengen van make-up worden droogterimpeltjes vaak extra zichtbaar.

Voor thuisgebruik bestaat de serie uit een Hydrasence 24-uurs crème en een Hydrasence Faromatique concentraat. Voor de reiniging van je huid zijn er de Hydrasence reinigingsmilk en lotion. Om je huid een extra stimulans te geven worden de producten uit de Intense lijn geadviseerd.

Om je huid een extra stimulans te geven worden de producten uit de Intense serie geadviseerd.

 

 Hydrasence salon gelaatsbehandeling; niveau 1 basisbehandeling

Deze behandeling voor de droge tot zeer droge huid hydrateert en verzorgt de huid, waardoor de celstofwisseling wordt bevorderd en hersteld. Door verbetering van de celstructuur wordt overmatig vochtverlies voorkomen. De verzachtende en beschermende producten waarmee in deze behandeling wordt gewerkt houden de huid in optimale conditie.

 

Henriëtte Faroche Hydrasence producten voor thuisgebruik

  • Cleansing milk - dry skin
  • Cleansing lotion - dry skin
  • Faromatique Hydrasence concentrate
  • 24h cream - dry skin
Henriëtte Faroche Hydrasence
Ref. 11005-Hydrasence-lotion
Ref. 11000-Hydrasence-milk
Ref. 11200-Hydrasence-24h-cream
Ref. 11505-Faromatique-hydrasence