Intense

De producten uit de Intense serie zijn speciaal ontwikkeld om de huid een extra stimulans te geven. Deze serie bestaat uit diverse maskers, ampullen, een ooggel en een oogroller. Elk product heeft zijn eigen toegevoegde waarde en zal ervoor zorgen dat de huid optimaal gestimuleerd wordt.

 

Maskers

Cel restoring mask

Dit masker beschermt de huid en heeft een regenererende en sterk hydraterende werking. Het geeft de huid meer stevigheid en elasticiteit. Dit masker is uitermate geschikt voor de huid die vaak blootgesteld wordt aan de zon of een erg droge huid. Blootstelling aan de zon en uitdroging kan een snellere  huidveroudering tot gevolg hebben.

 

Hydrovital mask

Dit zuurstof actieve hydraterende masker verbetert het celmetabolisme, waardoor de celvernieuwing gestimuleerd wordt. Het heeft een verstevigende werking en remt de huidveroudering.

 

Vitamine A-C-E mask

Dit intensief werkende masker bevat vitamine A, C en E die de belangrijkste functies van de huid ondersteunen. De verschillende vitaminen staan zoal bekend om hun verstevigende, herstellende en antioxiderende eigenschappen.

 

Anti-Puffiness eyegel

Deze verzorgende ooggel is speciaal geformuleerd voor de tere huid rondom de ogen. De ooggel reduceert tekenen van vermoeidheid, helpt bij vochtwallen(oedeem) en zorgt voor een frisse blik!

 

Ampullen

Multi hydrovital ampoules

Een vochtregulerend ampul voor de droge/vochtarme huid. Helpt vochtverlies te voorkomen. Zorgt voor een optimale hydratatie van de huid.

 

Vitamin repair complex ampoules

Deze vitaminerijke ampul zorgt voor een uitstekende vochtregulatie en werkt revitaliserend voor elk huidtype.

 

Royal jelly ampoules Lifting ampoules

Gelée royale zijn voedingstoffen voor de bijenkoningin die de doorbloeding activeren en extra spanning geven aan elk huidtype. Voor een stralende en egale teint.

 

Jojoba & vitamin E vitalizer ampoules

De ampul op basis van Jojoba olie is verrijkt met vitamine E. Vitamine E staat erom bekend de elasticiteit en de hydratatie van de huid te verbeteren. Vitamine E beschermt de huid tegen negatieve invloeden van UV stralen en luchtvervuiling. Bijzonder geschikt voor de zéér droge/vochtarme en rijpere huid.

 

Henriëtte Faroche Intense producten voor thuisgebruik

  • Cell restoring mask - Damaged skin
  • Hydrovital Mask - All skin types
  • Vitamin A-C-E Mask - Mature skin
  • Anti Puffiness eye gel – All skin types
  • Anti Puffiness eye gel roller – All skin types
  • Royal jelly ampoules - Lifting
  • Vitamin repair complex ampoules - Restoring
  • Multi hydrovital ampoules - Hydrating
  • Jojoba & Vitamin E Vitalizer ampoules - Nourishing
Ref. 11470-Intense-cell-restoring
Ref. 11475-Intense-hydrovital-mask
Ref. 11480 IIntense Vitamin AEC mask
Ref. 11485 Intense Anti Puffiness eye gel
Ref. 11490-Intense-eye-roller
Henriëtte Faroche Intense
Ref. 11550-Intense-Royal-jelly-ampoules
Ref. 11555-Intense-Vitamin-repair-ampoules
Ref. 11560-Intense-Multi-hydrovital
Ref. 11565-Intense-jojoba-ampoules