Farorisan

De Farorisan crème is specifiek bedoeld voor de rijpere, vale huid die hier en daar wat verstoppingen vertoont bijvoorbeeld door hormonale factoren. De fruitzuren in deze crème verbeteren de huidconditie en hydratatie. Celvernieuwing wordt gestimuleerd waardoor onderhuidse verstoppingen sneller opgelost worden.

Voor thuisgebruik is er de 24-uurs crème.

Om je huid een extra stimulans te geven worden de producten uit de Intense serie geadviseerd.

 

Farorisan salon gelaatsbehandeling; niveau 2 geoptimaliseerde behandeling

Fruitzuren geoptimaliseerde gelaatsbehandeling

Fruitzuren stimuleren de celvernieuwing. Vertoont jouw huid hier en daar wat (onderhuidse) verstoppingen of heeft je huid een vale uitstraling, dan is een fruitzuren behandeling ideaal. Vooral na een winterperiode of wanneer je met hormoonproblemen te maken hebt is dit een doeltreffende behandeling. Zeker wanneer je de behandeling thuis ondersteunt met de 24-uurs crème.

Diamant vliesmasker gelaatsbehandeling

De huid heeft (tijdelijk) een slechte doorbloeding, gebrek aan vitamines en mist de energie om de huidfuncties goed uit te voeren. Het Diamant vliesmasker zorgt ervoor dat de huid goed gehydrateerd wordt en beter in staat is om vocht vast te houden. De behandeling zorgt voor een gezonde, frisse en vitale uitstraling.

 

Henriëtte Faroche product voor thuisgebruik

  • Farorisan 24h cream - tired skin

 

 

Henriëtte Faroche Farorisan
Ref. 11235-Farorisan-24h-cream
Henriëtte Faroche Farorisan
Henriëtte Faroche Farorisan