Brilliant

Voor de rijpere huid en de huid die om meer aandacht vraagt is er de Brilliant serie, verrijkt met vitamine E. Dit huidtype is vaak zeer gevoelig voor atmosferische invloeden zoals zon, wind en kou, maar ook voor zeep en alcohol. De huid vertoont vaak verwijdingen van de oppervlakkige haarvaatjes de zgn. teleangiëctasieën. Deze verwijde haarvaten schemeren als fijne rode draadjes door de huid heen en dienen zeer goed beschermd te worden. Doordat dit huidtype vaak een gering vermogen heeft tot vochtbinding is de hoornlaag snel vochtarm. Dankzij de voedende en beschermende werking zal de huid weer stevig en elastisch worden.

Voor thuisgebruik bestaat de serie uit een  24-uurs crème en een  Faromatique concentraat. Voor de reiniging van je huid zijn er de reinigingsmilk en lotion.

Om je huid een extra stimulans te geven worden de producten uit de Intense serie geadviseerd.

 

Brilliant salon gelaatsbehandeling; niveau 2 geoptimaliseerde behandeling

Deze behandeling met de vitamine E producten is speciaal voor de huid die om een intensievere verzorging vraagt. Deze voedende en beschermende behandeling zorgt ervoor dat de huid weer soepel, stevig en elastisch wordt. De microcirculatie wordt verbeterd wat bijdraagt aan een stalende teint. Deze behandeling wordt vaak toegepast bij een huid met teleangiëctasieën.

 

Henriëtte Faroche Brilliant producten voor thuisgebruik

  • Cleansing milk - devitalised skin
  • Lotion - devitalised skin
  • 24h cream - devitalised skin
  • Faromatique Brilliant concentrate - devitalised skin
Henriëtte Faroche Brilliant 2
ref. 11040-Brilliant-milk
Ref. 11045-Brilliant-lotion
Ref. 11230 Brilliant 24h cream
Ref. 11525-Faromatique-Brilliant