Vitamine C

Vitaminen hebben een stimulerende werking in de opbouw en de functie van de huid. Vitamine C werkt als antioxidant. Daarmee beschermt het de cellen tegen vrije radicalen van bijvoorbeeld zonlicht maar ook door roken. Verder wordt de collageenvorming bevorderd. Hiermee geeft het de huid meer flexibiliteit en kracht. Tevens gaat vitamine C de overmatige vorming van melanine tegen. Melanine is het pigment in de huid, verantwoordelijk voor bijvoorbeeld ouderdomsvlekken.

Voor thuisgebruik bestaat de lijn uit een 24-uurs crème, een oogcrème en het Vitamine C & Hyaluron filler serum.

Om jouw huid een extra stimulans te geven worden de producten uit de Intense lijn geadviseerd.

 

Vitamine C salon gelaatsbehandeling; niveau 3 geoptimaliseerde behandeling

Gelaatsbehandeling

Een behandeling die een intensief verzorgende en hydraterende werking heeft op de huid. Vitamine C stimuleert de celvernieuwing in de huid. Verder werkt ze nog meer dan vitamine E als beschermer tegen vrije radicalen.

Lift-off gelaatsbehandeling

Dermatologen zijn het er al jaren over eens dat water het meest belangrijke component van de huid is. Water zorgt ervoor dat de huid haar jeugdige uitstraling behoudt. In de Spa lift-off behandeling wordt gewerkt met een masker dat de huid compleet hydrateert. Het masker wordt binnen een paar minuten een fijn rubber laagje welke de huid op gaat spannen. Hierdoor werkt deze behandeling zeer liftend en verzachtend.

 

Henriëtte Faroche producten voor thuisgebruik

  • 24h Anti-tiredness cream – all skin types
  • Vitamine C & Hyaluron filler serum – all skin types
  • 24h Anti-tiredness cream – for eyes
Ref. 11255Vintamin C 24h Anti-tiredness cream
Henriëtte Faroche Vitamine C
Ref. 11272 Vitamine C & Hyaluron filler serum
Henriëtte Faroche Vitamine C 2
Ref. 11280-Vitamine-C-eyecream