Active Age anti-rides

Deze serie met ceramides is specifiek bedoeld voor de droge/gevoelige, rijpere huid. Naarmate men ouder wordt verslapt de huid, waardoor er rimpels ontstaan. Het huidreliëf en de poriën worden grover. Door vochttekort in de opperhuid vertoont de huid craquelé.

De ceramides die in deze crèmes verwerkt zijn, zijn huideigen. Daardoor kunnen ze doordringen tot in de diepere huidlagen.

Ceramides

  • Ceramides zijn huideigen draagstoffen met verschillende eigenschappen.
  • Een ceramide onttrekt vocht vanuit het onderhuids bindweefsel en geeft dit af aan de daarboven gelegen huidlagen. Hierdoor is de Active Age lijn uitermate geschikt voor de vochtarme huid.
  • Naarmate onze huid degenereert, ontstaat er ruimte tussen onze cellen waardoor het huidoppervlak er onregelmatiger uit gaat zien. Ceramides zorgen ervoor dat deze ruimten weer worden opgevuld.
  • Als huideigen draagstof stimuleert een ceramide de aanmaak van collageen in de lederhuid. Hierdoor gaat de huid er na een intensieve behandeling strakker en jonger uitzien.

De Active Age behandelingen zijn met name geschikt voor de vochtarme, vermoeide en geïrriteerde huid. Voor thuisgebruik bestaat de serie uit 2 verschillende 24-uurs crèmes: hydraterende crème en anti-verouderings crème.

Om je huid een extra stimulans te geven worden de producten uit de Intense serie geadviseerd.

 

Active Age anti-rides salon gelaatsbehandelingen; niveau 3 gespecialiseerde behandeling

 Active Age anti-verouderings gelaatsbehandeling

Huideigen stoffen kunnen dieper in de verschillende huidlagen doordringen. In deze anti-verouderings behandeling wordt gewerkt met producten die ceramides bevatten. Deze ceramides zijn huideigen stoffen, welke van binnenuit de collageenvorming in de huid stimuleren. Collageen zorgt voor de versteviging van de huid. Een behandeling uitermate geschikt voor een rijpere verslapte huid.

Active Age hydraterende gelaatsbehandeling

Een behandeling specifiek voor de vochtarme huid. In deze behandeling wordt gewerkt met een vliesmasker. Dit vliesmasker heeft sterk hydraterende eigenschappen en bestaat uit pure werkstoffen, namelijk collageen en Kaviaar extract. De collageen en Kaviaar in dit masker zorgen tevens voor een intensieve huidversteviging. Deze behandeling is ook ideaal toe te passen bij een vette/onzuivere huid.

 

Henriëtte Faroche producten voor thuisgebruik

  • Active Age anti-rides 24h Hydrating cream - dry skin
  • Active Age Anti-ageing 24h cream - Tired skin
Henriëtte Faroche Active Age 2
Ref. 11240 Active Age 24h cream
Henriëtte Faroche Active Age
Ref. 11245-Active-Age-24h-cream
Henriëtte Faroche Active Age