Intégral

De Intégral serie bevat producten voor de reiniging van de huid.

Goede reinigingsproducten zijn een essentieel onderdeel van je dagelijkse beautyritueel. Een goed reinigingsproduct werkt hard om de dagelijkse huidverontreiniging op een milde manier te verwijderen. De Intégral producten voor het reinigen van de huid helpen bij het verwijderen van onzuiverheden en make-up op een zeer efficiënte en zachte manier. Bovendien bevatten alle producten actieve ingrediënten die de huid voeden en kalmeren tijdens het reinigen.

Schoonheid begint met Intégral!

De serie bestaat uit een wash gel om de huid te reinigen. Twee oogmake-up removers. Eén voor waterproof make-up te verwijderen en een dual-phase oogmake-up remover voor waterproof make-up te verwijderen.  De dual-phase is ook uitermate geschikt voor longlasting lipstick op een milde wijze te verwijderen. Verder bestaat de Intégral serie uit een lysing en een zachte scrub om dode huidcellen en onzuiverheden van de opperhuid te verwijderen.

De producten uit de Intégral serie zijn geschikt om naast iedere productserie gebruikt te worden en zijn geschikt voor ieder huidtype.

 

Henriëtte Faroche Intégral producten voor thuisgebruik

  • Remover - For eye make-up
  • Dual-phase waterproof remover - For eyes
  • Purifying wash gel - Facial
  • Lysing - Sensitive
  • Scrub - Facial
Ref. 11050-Integral-eye-make-up-remover
Ref. 11051 Intégral Dual-phase
Ref. 11052-Integral-wash-gel
Ref. 11065
Ref. 11054-Integral-scrub